Speltakken

Zoals iedere Scoutinggroep zijn bij ons de leden opgedeeld in verschillende speltakken. Door deze verdeling gaat uw kind hoofdzakelijk om met leeftijdsgenoten.

Natuurlijk zullen er door het jaar heen ook gezamenlijke opkomsten zijn waarbij alle speltakken aanwezig zijn.

Welke speltakken zijn er bij de Graaf Ottogroep?

 

Welpen (6 t/m 10 jaar)

Leden van 6 tot 11 jaar heten bij Scouting welpen. Welpen spelen in het Jungle book- thema, dat gebaseerd is op het oorspronkelijke verhaal van Rudyard Kipling. Samen met het jongetje Mowgli en Shanti, het meisje uit het mensendorp, beleven welpen de spannendste avonturen in de jungle.

 scouts_RGB

Scouts (11 t/m 14 jaar)

Als lid van 11 tot en met 14 jaar zit je bij de scouts. De scouts zijn stoere groep die ook een hoop stoere dingen doen. Koken op kampvuur, tochten lopen met rugzak, touwbruggen pionieren (met touw en hout). De scouts hebben meerdere malen in het jaar een weekendkampje waarbij telkens grenzen verlegd worden.

 explorers_RGB

Explorers (15 t/m 17 jaar)

Explorers is de gemengde speltak voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud. De Explorers maken, met de ervaring die ze hebben opgedaan bij de eerdere groepen, hun eigen programma. Ze mogen dus doen wat zij leuk vinden. Natuurlijk wordt hierbij wel een oogje in het zeil gehouden door de begeleiders.

 stam_RGB

Stam (18 jaar en ouder)

Vanaf je achttiende jaar zit je bij de stam. Hier gaat het vooral om het gezellig samen zijn, af en toe met een leuke eigen georganiseerde activiteit. Het evenwicht hierin is ideaal.


Heeft u nog vragen?

Het is mogelijk dat wat je zoekt niet op onze site staat, wij helpen je graag verder! Stuur dan een mailtje naar info@graaf-ottogroep.nl of vul het contactformulier in.