Disclaimer

De inhoud van de website

De content van deze site is door de Graaf Ottogroep Doetinchem met de grootst mogelijke zorg samengesteld doch de Graaf Ottogroep Doetinchem aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
De Graaf Ottogroep Doetinchem is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. De Graaf Ottogroep Doetinchem is ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen.
Sander Abbink heeft deze website gebouwd, maar stelt zich niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Communicatie over de inhoud van deze website dient dan ook met de Graaf Ottogroep Doetinchem te worden gevoerd.

Gebruik foto en film

Om te laten zien wat we zoal doen bij de Scouting en om de ouders te informeren gebruiken wij op onze website veel foto en videomateriaal. Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best om alleen foto’s te plaatsen die niet kwetsend, obsceen of op een andere manier ongewenst zijn. De leiding van de afdeling bepaalt welke foto’s er worden geplaatst en is hiervoor in principe uw aanspreekpunt. Het webteam van de Graaf Ottogroep Doetinchem probeert toezicht te houden op het gebruikte materiaal.
Mocht het zo zijn dat u toch van mening bent dat een bepaalde opname van onze website verwijderd dient te worden, dan kunt u daarvoor onderstaand formulier invullen. De webmaster zorgt er dan voor dat de foto indien mogelijk zo spoedig mogelijk verwijderd wordt. Voorwaarde is wel dat u wettelijk vertegenwoordiger van, of de persoon op de foto zelf bent.