Lid worden

Wij zijn een Scoutinggroep met een terrein op de Koekendaal!

logo laat je uitdagen

Iedere zaterdag komen we bij elkaar voor allerlei outdoor activiteiten zoals: bosspellen, speurtochten, vuur maken en als je wat ouder bent leer je met hout en touw stevige bouwwerken te maken. Dat heet pionieren. Zo leren jij en je groep een heleboel terwijl je speelt. Je gaat ook met je groep regelmatig hiken (avontuurlijke wandeltocht).

Soms kamperen we een weekend op ons eigen terrein en in de zomer zelfs een hele week op een andere locatie waar we dan overnachten in zelf gebouwde tenten. Spannend!

Ook spelen wij regelmatig “Hollandse leeuw”. Ben je nieuwsgierig…

Vraag dan aan je ouders of je een paar keer mee mag doen. Zowel de kinderen als de leiding zorgen dat iedereen met een prettig gevoel weer naar huis gaat.

De eerste 4 keer is gratis!

roothaan_65Wanneer zijn de opkomsten?

14:00 – 16:00 uur de Welpen (6 t/m 10 jaar)
14:00 – 17:00 uur de Scouts (11 t/m 15 jaar)
17:30 – 19:30 uur de Explorers (15 t/m 17 jaar)
20:00 – 22:30 uur de Stam (18 jaar en ouder)

Kom ik op een wachtlijst?

Nee, op het moment hebben wij bij geen een van onze speltak een wachtlijst.

Aanmelden om een keer mee te draaien!

    Naam
    Let op: Wij reageren vanaf een "@graaf-ottogroep.nl" e-mailadres, deze worden niet door alle e-mail providers herkend. Hierdoor is het mogelijk dat onze mail in uw ongewenste mail terecht komt. Houdt daarom ook uw ongewenste mail in de gaten!


    Heeft u nog vragen?

    Het is mogelijk dat wat je zoekt niet op onze site staat, wij helpen je graag verder! Stuur dan een mailtje naar info@graaf-ottogroep.nl of vul het contactformulier in.