Explorers

explorers_RGBOnze Explorers zijn tussen de 15 en 18 jaar oud. Onze opkomsten zijn op zaterdagmiddag van 17:30 – 19:30 uur, al lopen ze ook nog wel eens uit.

Als Explorers ben je erg zelfstandig bezig. Je organiseert samen met de andere Explorers de opkomsten en kampen. We doen daarom alleen maar dingen die we echt leuk vinden. Gelukkig hebben we wel begeleiding die altijd voor ons klaar staat. Zij kunnen ons altijd helpen met de opkomst en wat misschien nog wel belangrijker is, houden ons ook een beetje in toom.

De opkomsten van de Explorers lijken behoorlijk op die van de Scouts. Er is wel verschil: het moet meestal een stuk groter en spectaculairder! Ons motto is: “de Scouts moeten er jaloers op worden”. We hebben niet elke week actie hoor. Een middag stevig chillen hoort er ook bij.

Daarnaast hebben we elk jaar het zomerkamp, een hoogtepunt in ons programma. Ook het zomerkamp organiseren we helemaal zelf.

Spreekt dit je aan? Kom dan eens langs om een middag mee te draaien. Je bent van harte welkom!

Contact

Sander Baten
explorers@graaf-ottogroep.nl


Heeft u nog vragen?

Het is mogelijk dat wat je zoekt niet op onze site staat, wij helpen je graag verder! Stuur dan een mailtje naar info@graaf-ottogroep.nl of vul het contactformulier in.