Eerste plaats Rabobank vrijwilligersprijs!

Lees het volledige nieuwsbericht

Klik hier voor onze rookworsten actie!

We hebben inmiddels setjes verkocht

Help de graaf Ottogroep uit de brand!

Klik hier en maak uw donatie

Overvliegen naar een nieuwe speltak!

Bekijk hier het fotoalbum

Zomerkamp 2016
Broodjes bakken

Broodjes bakken boven het kampvuur

Bekijk hier het fotoalbum

Bouwen aan een toren tijden de OTMV

Bekijk hier het fotoalbum

boerenkool_2016
Klimbos 2014

Met de hele groep naar het klimbos!

Bekijk hier het fotoalbum

Stam

stam_RGBWe zijn een gemengde groep van 18 jaar en ouder. Bij de Graaf Ottogroep kun je kiezen of je je aansluit bij de Roverscouts of bij de Stam.
Hier komen de mensen die niet meer de leeftijd hebben om als kind naar scouting te komen, maar scouting wel als zodanig willen beleven. Wij komen eens per twee weken bij elkaar: in de weken dat er geen Roverscouts-opkomst is.

Elke opkomst wordt door maximaal 2 personen geleid. We beginnen om 20:00 uur en drinken een bak koffie of thee, praten even bij en luisteren naar de programmamakers over wat ze voor die avond voor ons hebben georganiseerd. De programma’s die we als stam doen lopen erg uiteen. Soms wil iemand een programma bij de stam uitproberen omdat hij deze wil testen voor de Welpen, Scouts of Explorers, zo kunnen we feedback geven. Maar ook andere soorten programma’s waarin uitdagingen liggen behoren tot de mogelijkheden. Zo rond 22:00 uur ronden we het programma af en zitten we meestal nog een uurtje bij elkaar onder genot van een hapje en drankje.

Een maximumleeftijd is er niet. Iedereen die vroeger wel eens wat bij scouting heeft gedaan of mensen die altijd al van scouting lid hebben willen zijn, zijn bij ons altijd welkom. We proberen in de toekomst van vaste waarde te zijn voor de groep en mogelijk ook hier en daar ondersteuning te geven waar nodig is. Veel van onze Stamleden zijn namelijk ook speltakleiders.

Contact

Robbert van Vulpen
06-15385496
stam@graaf-ottogroep.nl


Heeft u nog vragen?

Het is mogelijk dat wat je zoekt niet op onze site staat, wij helpen je graag verder! Stuur dan een mailtje naar info@graaf-ottogroep.nl of vul het contactformulier in.