Contributie

Wat is de contributie bij de Graaf Ottogroep?

De contributie bedraagt voor de verschillende speltakken:

Welpen € 10,-(€ 120,- per jaar)
Scouts€ 10,-(€ 120,- per jaar)
Explorers€ 10,-(€ 120,- per jaar)

Hoe kun je de contributie betalen?

De contributie wordt betaald door middel van een automatische incasso, deze wordt ieder kwartaal van uw rekening afgeschreven. Bij het inschrijven van uw zoon/dochter geeft u hier eenmalig een machtiging voor.

Andere betalingen (bijvoorbeeld het zomerkamp) kunt u het bedrag overmaken op ons rekeningnummer/IBAN: NL46 RABO 0146.4893.06 t.n.v. “Graaf Ottogroep Doetinchem” o.v.v. de naam van uw zoon/dochter, de activiteit en de desbetreffende speltak.

Het meedoenarrangement:

Bij de Graaf Ottogroep is het ook mogelijk om te betalen via het “meedoenarrangement”, meer informatie hierover is te vinden op: www.meedoenarrangement.nl

De installatie kosten:

Als je geïnstalleerd wordt als lid van de groep zijn er een aantal kosten, hieronder een overzichtje per speltak (deze kosten zijn eenmalig).

Welpen € 25,-
Scouts€ 25,-
Explorers€ 25,-

Hiervoor krijg je dan een groepsdas, een dasring en de standaardinsignes. De blouse is voor eigen rekening en kan besteld worden via de leiding.


Heeft u nog vragen?

Het is mogelijk dat wat je zoekt niet op onze site staat, wij helpen je graag verder! Stuur dan een mailtje naar info@graaf-ottogroep.nl of vul het contactformulier in.

Laatst gewijzigd: 17 april 2018

Welpen