Woensdag: Hawaii

Het is alweer woensdag! Vandaag zijn we geland in Hawaï. Tijdens het ontbijt kreeg iedereen een mooie bloemenketting. De meeste hebben deze de hele dag omgehouden!

De ochtend zijn we begonnen met de sportdag, aangezien dit eigenlijk het programma van gisteren was stond deze in het thema van de “Highland Games”. Touwtrekken, spijkerslaan en meelsnijden.

Rond de middag steeg de temperatuur alweer richting de 30 graden, heerlijk weer om waterspelletjes te doen! De welpen werd verdeeld in 3 groepjes, ieder groepje begon bij een ander spel. De spelletjes die er gedaan werden waren snoephappen, waterballonnen overgooien en flessenvoetbal. Nadat alle groepjes de spelletjes gedaan hadden was er nog even tijd over op af te koelen met de tuinslang.

Gezien de dag van nationale rouw hebben we om 16:00 uur met de welpen ook 1 minuut stilte gehouden en hebben het hier even met de welpen over gehad.

Het avondeten van vanavond was een heleboel patat, frikandellen, kipnuggets en snackmix. Het was vanavond namelijk vreetfestijn! Voor de mensen die dit niet kennen, op alle tafels wordt aluminiumfolie gelegd en de welpen eten met de blote handen. De patat wordt tijdens het eten over de tafel heen gegooid en de saus ligt ook gewoon op de tafel.

’s Avonds hebben we met de welpen in onze eigen bioscoop weer een film gekeken.

Een paar foto’s: