Maandag: Japan

Vandaag alweer het derde dag van het zomerkamp! Vanmorgen zijn de welpen aangekomen in Japan waar voor vandaag een tocht door Japan in de planning stond. Helaas was de voorspelling van het weer niet zo heel goed dus en zijn we vandaag met de welpen wezen zwemmen.

Rond 10:30 zijn we met auto’s vertrokken richting het zwembad (Embricana in Duitsland). Eenmaal hier aangekomen hebben alle welpen zich omgekleed en zijn ze direct het water in gedoken voor een hele middag waterpret! Alle welpen hebben zich de hele middag vermaakt met de verschillende glijbanen en duikplanken. Rond 16:00 uur was het al weer tijd om het bad uit te gaan en weer richting het gebouw te vertrekken.

Aangezien we vandaag in Japan waren kregen de welpen nog een leuke verrassing bij het eten, ze moesten eten met stokjes. Dit was voor de meeste al een hele uitdaging om deze in één hand vast te houden en er dan ook nog mee te eten. Een paar welpen hadden hier zichtbaar ervaring in en konden redelijk goed met stokjes eten.

De avond was vrij rustig, een aantal welpen waren stilletjes een Donald Duckje aan het lezen, een paar anderen waren nog even buiten aan het spelen en met de leiding aan het stoeien. Hierna gingen alle welpen zich omkleden om daarna heerlijk naar bed toe te gaan.

Een aantal welpen aan het woord:

We gingen zwemen vandaag naar het zwembad embricana daar was een duikplank van vier meter hoogte en een gleibaan van veivtig meter lang en we gingen in een iglo eigenlijk gingen we wandeltocht doen maar omdat het zo hart ging regenen ginen wezwemen maar toch was het heel leuk en we hebben ge voetbalt en floris had de pindakaaspot laten vallen en floris had met een tenissbal een schilderrij stuk gemaaht en wout had floris in het pleinbad gedieuwt. – Welp Ivar

3 dag we haden van daag gezwommen in het zwemmbad embricana. toen gingen wij heel vaak in de glijbaan en in het bubbel bad. En toen gingen wij chcola kopen. Toen we naar de gebouwen gingen had ik Floris in het zwemmbad ge dieuwd .we gingen macaroni eten. De schrijver wout reijers. – Welp Wout

Een paar foto’s: