Welpen

 • Welke leeftijd? 6 t/m 10 jaar
 • Wanneer? Zaterdags van 14:00 uur tot 16:00 uur

Yalahiiii!!!!!!!

Akela roept. Het is wolventaal voor: “Kom, laten we gaan jagen!” De Welpen zijn jonge wolven. Onze Welpenhorde bestaat uit ongeveer 10 welpen, jongens en meisjes, in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. Deze groep wordt geleid door Shere Khan, Mang, Hathi en Jacala. Deze namen zijn afkomstig uit het Jungle Book van schrijver Rudyard Kipling. Wij hebben onze opkomsten op zaterdag van 14:00 – 16:00 uur.

Een horde is weer opgedeeld in nesten, een groepje van 4 tot 6 kinderen. Aan het ‘hoofd’ van een nest staat een gids die wordt geholpen door een helper. Een gids is één van de oudste kinderen die op zo’n manier wat meer verantwoordelijkheid krijgt.

Elke zaterdagmiddag hebben wij een opkomst. Op een gewone zaterdag spelen we meestal met z’n allen buiten. We doen dan vaak spellen die gebaseerd zijn op het Jungle Book. Daarnaast hebben we ook themaopkomsten, die in het teken staan van een bepaald thema: samenwerken, sporten, carnaval, etc.

Twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, hebben we een weekend in ons clubgebouw. Zo’n weekend begint op zaterdagochtend en eindigt op zondagmiddag en is helemaal gevuld met leuke activiteiten zoals: spelen in het donker, een kampvuur maken, stokbrood bakken en andere grote spellen.

In de zomervakantie gaan we altijd met de welpenhorde op kamp naar een andere plaats, in het clubgebouw van een andere groep. Het zomerkamp heeft altijd een thema, zoals: ‘saving the last dodo’, ‘een reis om de wereld’, en ‘piraten’. Deze week beleven we altijd heel veel avontuur!

Kom je ook meedoen?

Je mag 4 keer gratis mee doen bij een van onze leeftijdsgroepen!

Naam
Let op: Wij reageren vanaf een "@graaf-ottogroep.nl" e-mailadres, deze worden niet door alle e-mail providers herkend. Hierdoor is het mogelijk dat onze mail in uw ongewenste mail terecht komt. Houdt daarom ook uw ongewenste mail in de gaten!

Onze sponsoren

Hieronder staan alle sponsoren van de Graaf Ottogroep Doetinchem, wil je meer weten over de sponsor, klik op het logo en neem een kijkje op hun website. Wil je ook tussen deze lijst komen? Neem dan contact met ons op.

Contactpersoon

Koen Lensing
06-57561491

Agenda

Bij de Graaf Ottogroep organiseren we iedere week een leuk en uitdagend programma, maar wat staat er nog meer op de agenda.

  Nieuws

  Hieronder vindt u de laatste 2 nieuwsberichten van de Graaf Ottogroep, voor alle berichten klik op “Bekijk al het nieuws”.


  Zomerkamp 2018

  De scouts en welpen bevinden zich dit jaar in Ede...

  Lees verder

  Kies je sport 2018

  Vandaag was het eerste weekend van “Kies je sport”, wat...

  Lees verder

  Rookworstenactie

  Vorig jaar hebben we met de hele groep een fantastische...

  Lees verder

  Bekijk al het nieuws

  Wil jij ook onze nieuwsbrief ontvangen?

  Iedere maand komt er een nieuwe versie van onze nieuwsbrief uit, genaamd de DodoBode.