Hordehole-in-one (9 april 2011)

Wat kan je doen met vijf welpen en twee leiding tijdens een opkomst, die tussen een bezoek aan een dierentuin en een weekendkamp in ligt? Shere Khan heeft het antwoord!

Namelijk ‘midgetgolf’, omdat het voor iedereen geschikt is en het aantal spelers niet zo van belang is. Wat is er wel van belang? Goed weer (check), creativiteit van de makers (check), zoveel mogelijk verschillende obstakels (check) en veel plezier (check).

Met materialen uit het troepenhuis en hordehol werden vijf banen aangelegd met elk hun eigen moeilijkheid. Denk bij de materialen o.a. aan banken, poortjes, palen en emmers.

Om de tennisballen te slaan, werden twee echte golfclubs en vier crocketsticks (soort houten hamers met lange stelen) gebruikt.

Normaal gesproken worden de verschillende banen langzaamaan moeilijker, maar welpen zouden geen welpen zijn als ze de verschillende niveaus niet kriskras door elkaar zouden zetten. Dat maakte het juist leuker. Zoals altijd heeft de persoon met het minste aantal slagen gewonnen. De uitslag staat hieronder:

1. Jelle (24 punten)
2. Simon (25 punten)
3. Joris (28 punten)
4. Max (29 punten)
5. Jade (31 punten)
6. Ties (34 punten)

Verder is het leuk om te melden, dat Jade (foto) voor de eerste keer met een opkomst meedeed. Wij hopen dat hij dat vaker zal gaan doen.

Tiger “Shere Khan” Woods Alle foto’s