Rookworsten actie!

Kunt u zich ook zo verheugen op de knusse gezelligheid van de winter?

De dagen worden korter, kaarsjes aan en langzaam komen de feestdagen om de hoek kijken.

Lekker warm binnen zitten en genieten van de beste zelfgemaakte stamppotten en erwtensoep. Daar hoort natuurlijk een overheerlijke rookworst bij.

Rookworsten teller!

We hebben inmiddels setjes verkocht wat neerkomt op rookworsten!

Geïnteresseerd?
Download hier het bestelformulier!

Download formulier

Hoe kunt u de rookworsten bestellen?

In samenwerking met Schippers Vleeswaren uit Zevenaar hebben wij voor onze leden en vrienden en bekenden daarvan een fantastische actie kunnen opzetten.

RookworstenU kunt via onze leden 3 rookworsten kopen voor €5,-. Dat is veel goedkoper dan in de winkel! Wij kunnen ze iets goedkoper afnemen bij Schippers waardoor er een kleine marge overblijft voor onze clubkas. We vragen u ook vooraf te betalen. Daarmee kunnen we ervoor zorgen dat onze leden kunnen blijven genieten van scouting.

Wij kunnen de rookworsten elke zaterdag leveren tijdens de opkomst van onze jeugdleden. Voor andere bezorgmomenten en vragen kunt u mailen naar secretaris@graaf-ottogroep.nl of bel/Whatsapp naar 06-42273847 (Madelon van der Meer).

En het lekkere nieuws is dat u dit de hele winterperiode bij ons kunt bestellen!

Bestelformulier downloaden?

Wilt u het bestelformulier downloaden? Dan van dat via deze link!


Schipper Vlees & BBQ

Schipper Vlees & BBQ is (onder andere) een ambachtelijke worstmakerij. De naam Schipper is al sinds 1960 onlosmakelijk verbonden met rookworst. Vanuit een ambachtelijke discipline produceren zij dagelijks vers, en nog volgens oud familierecept, rookworsten van hoge kwaliteit. Deze veel geprezen rookworsten worden nog steeds gerookt boven een mengsel van gemalen eiken- en beukenhout en krijgt daardoor zijn unieke smaak. Het is een heerlijk en lokaal Achterhoeks product. Omdat zij de rookworsten zelf maken kunt u er vanuit gaan dat u gegarandeerde kwaliteit koopt. En proeft!!