Scoutsleiding

scouts_RGB

Wij zoeken enthousiaste nieuwe scoutsleiding.

Ons team bestaat op het moment uit drie personen die erg toegewijd zijn aan hun scouts. Echter, met z’n drietjes alleen redden ze het niet. Door werk en studie hebben we niet altijd de bezetting die we graag bij de scouts zouden willen.

Je geeft leiding aan kinderen tussen de 11 en 15, zelf ben je minimaal 18 jaar.

We zijn op zoek naar 1, liefst 2 personen die ons team willen komen versterken en voor langere tijd wekelijks tussen 14.00-17.00 ons willen helpen bij de opkomst. Ervaring met scouting is geen vereiste, maar het is zeker een voordeel. Veel belangrijker vinden wij het of je het leuk vindt kennis op te doen over de technieken en deze actief en positief over te brengen.

Je bent niet alleen tijdens de opkomst actief, ook heb jij invloed op de invulling daarvan en overlegt en denkt mee met je medeleiding hierover. Heb jij verbeterpunten hiervoor, dan horen we die natuurlijk ook graag, alles om de kids een leuke tijd te bieden.

Herken jij jezelf hierin neem dan contact op met onze voorzitter Sander Baten of onze teamleider scouts Dirk Gervers en dan maken we graag kennis met jou – reageren kan via een privébericht, dan regelen we dat.

Terug Boven