Eerste plaats Rabobank vrijwilligersprijs!

Maandagavond 12 december zat de grote zaal van schouwburg Amphion helemaal vol Achterhoekse vrijwilligers. Tijdens dit vrijwilligersevenement “Helden om de hoek”, georganiseerd door de Rabobank en de vrijwilligerscentrale, werden er vrijwilligers prijzen uitgereikt.

Jaap Blok (Rabobank) opende de avond met de uitreiking van een tiental prijzen t.w.v. €300,- voor verschillende verenigingen en stichtingen. Na deze prijzen kon de zaal genieten van een kleine greep uit de voorstelling “Koud Kunstje” van het Wintercircus Arlette Hanson.

De spanning in de zaal was, ook na de huiveringwekkende circuscapriolen, nog steeds om te snijden. Want nu was het moment aangebroken waarvoor iedereen toch gekomen was: de uitreiking van de drie vrijwilligers hoofdprijzen, €1000,- ,€2000 en €3000,-.

Er klonk uiteindelijk voor de laatste keer een tromgeroffel door de zaal en de winnaar van de eerste prijs werd bekend gemaakt: Scouting Roothaangroep en Scouting Graaf Ottogroep! Onder begeleiding van luid applaus liepen de trotse vertegenwoordigers van de beide verenigingen richting het podium om de cheque en bijbehorende bloemen in ontvangst te nemen.

Wij zijn heel blij met deze prijs van de Rabobank en samen met de vrijwilligers van beide groepen en alle steun van buitenaf komen wij langzaam maar zeker weer uit de brand.

Terug Boven