Jotihunt 2016

Afgelopen weekend hebben we met de Graaf Ottogroep weer meegedaan aan de Jotihunt! Dit jaar was dit in het thema Azië!

Zaterdag 15 oktober begon voor iedereen de dag vroeg, iedereen verzamelde zich om 08:00 uur op de locatie. Nadat iedereen zijn of haar laptop/computer geïnstalleerd had kon de hunt beginnen!

Zaterdag:

Rond 09:00 uur stond de eerste hint op de website! Dit betekende dat iedereen als een gek deze probeerde op te lossen om zo snel mogelijk te achterhalen waar de vossen dit jaar starten! Wat bleek nu, team Charlie was om 09:00 uur afgezet in Doetinchem. Natuurlijk hadden wij dit vossenteam snel op het oog waardoor de eerste hunt al snel een feit was, ook hadden we de eerste tegenhunt al vroeg in de ochtend.

De rest van de dag bleven de hunts binnenkomen, waardoor we om 00:00 uur op een totaal van 24 hunts stonden! Maar natuurlijk was de Jotihunt nog niet afgelopen!

Zondag:

Vlak na middernacht kwamen de eerste hunts al binnen, en ook werd er ’s nachts doorgewerkt aan de creatieve opdrachten. Op zondag 16 oktober 06:00 uur werd er een tussenstand bekend gemaakt, en wat bleek… Op dat moment stonden we op de 14e plaats.

Zondag ochtend stond er ook weer een tegenhunt aan te komen, de vossen hadden alle groepen al een keer bezocht en waren op weg richting Doetinchem. Om 11:40 kwam eindelijk het mailtje, “de Tegenhunt is gestart”. Net zoals de eerste tegenhunt hadden we binnen het half uur de stikker gevonden en ingevoerd.

De rest van de dag verliep rustig, de hunts bleven binnenkomen waardoor we om 15:00 uur op een totaal van 51 hunt stonden.

Hierna moest er natuurlijk nog opgeruimd worden. Het netwerk werd afgebroken, de tafels weer op de originele plaats gezet en de bank weer naar beneden gehaald. Na het opruimen bereikte ons het nieuws dat we dit jaar als 18e geëindigd zijn! Hier zijn we natuurlijk heel blij mee!

Onze locatie tijdens de Jotihunt

Met dank aan de muziekvereniging De Vriendschap.

Terug Boven