Hallo allemaal

Hallo allemaal!

De dagen worden korter, kaarsjes aan en langzaam komen de feestdagen om de hoek kijken. Lekker warm binnen zitten en genieten van de beste zelfgemaakte stamppotten en erwtensoep. Daar hoort natuurlijk een overheerlijke rookworst bij.

In samenwerking met Schippers Vleeswaren uit Zevenaar hebben wij voor onze leden en vrienden en bekenden daarvan een fantastische actie kunnen opzetten. Zij maken al jaren zelf op ambachtelijke wijze de lekkerste rookworsten. Het is echte Achterhoekse kwaliteit. U kunt via onze leden een setje van 3 rookworsten kopen voor maar €5,-.

De bestelling kunt u doen bij onze leden. Deze actie gaat de hele winter door. Bestellingen die we op dinsdagen doen, kunnen de zaterdag al geleverd worden. Dit gebeurt op onze (tijdelijke) locatie op de Julianaschool, of via het lid waarbij u de bestelling gedaan heeft. Lees voor meer informatie onze brief ook door. U kunt via secretaris@graaf-ottogroep.nl het bestelformulier opvragen of klikken op: https://www.graaf-ottogroep.nl/wp-content/uploads/2016/11/Bestelformulier_Rookworst.pdf

Helpt u ons ook?

Terug Boven