Ben jij de onbetwiste leider van de jungle met het …

Ben jij de onbetwiste leider van de jungle met het enthousiasme waar Freek Vonk nog moe van kan worden? Dan zoeken wij jou als (team)leider voor onze welpen!

De Scouting Graaf Ottogroep Doetinchem is een regionale scoutinggroep met 4 actieve speltakken, waaronder de welpen (leeftijd 6 t/m 11 jaar). We zoeken hiervoor leiding, in het bijzonder een teamleider. We zoeken zowel dames als heren, omdat de speltak zowel jongens als meisjes heeft. Wat wij van je vragen:
• Je geeft graag leiding aan kinderen en jongeren (of wil dit leren);
• Je bent minimaal 21 jaar;
• Een gezonde dosis energie;
• Graag buiten is;
• Uitdagingen niet uit de weg gaat;
• Je beschikt over een voor de rol geldige Verklaring Omtrent Gedrag en je onderschrijft de gedragscode –> deze vragen wij (gratis) voor je aan.

Wanneer hebben wij jou nodig?
Liefst nu al! Ben je nog niet gekwalificeerd, dan kun je deze kwalificaties bij ons halen. We hebben elke zaterdag opkomst en als leiding ben je dan tussen 13.30-16.30 aanwezig. Je overlegt met je team welk programma je aan de welpen wilt voorleggen. Met de voorbereidingen erbij ben je ongeveer 4 uur per week bezig. Twee keer per jaar hebben we een weekendkamp en in het begin van de zomervakantie vindt het zomerkamp van een week plaats. Eens per maand hebben we een avondvergadering over het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Wat maakt de Graaf Ottogroep bijzonder?
Wij zijn een kleine vereniging met veel aandacht voor het individu. We houden ervan om het traditionele scoutingspel te verbinden met moderne technieken.

Wat krijg jij ervoor terug?
We bieden jou een plezierige, sociale omgeving waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd. Je kan veel leren en jij kan aan kinderen en medeleiding weer een hoop leren. De groep biedt verder tal van activiteiten voor haar vrijwilligers zoals trainingen, funactiviteiten en natuurlijk veel gezelligheid.

Is dit dus precies wat jij zoekt? Stuur dan een berichtje met motivatie naar voorzitter@graaf-ottogroep.nl of laat het ons via Messenger weten!

Terug Boven