Aaah, de zomer. Het zonnetje schijnt, de laatste …

Aaah, de zomer. Het zonnetje schijnt, de laatste schooldagen komen eraan, de examens zijn achter de rug…. Tijd voor de laatste opkomst van het jaar met de groepsbarbecue! We vieren het dit jaar op Kasteel de Kelder.

We hebben een druk programma. Allereerst heeft onze voorzitter Sander Baten een cadeautje voor de groep. Tijdens de brand in september 2016 is onze welpentotem verloren gegaan. Op vakantie is hij een mooie wandelstok met een wolvenkop erop tegengekomen en dit is wel een heel mooie interimtotem. De groep was er zichtbaar blij mee!

Vervolgens werden er zes nieuwe welpen geïnstalleerd. Welkom bij de Graaf Ottogroep welpjes!

Na de installaties werd er met de hele groep een Junglebook-versie van (levend) Stratego gespeeld. Hier kwam iedereen moe, dorstig en hongerig van terug. Dat kwam mooi uit, de barbecues waren inmiddels opgewarmd.

Maar eerst was er nog een trofee om uit te delen. Afgelopen winter en voorjaar hebben onze leden hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk setjes rookworsten te verkopen. Een van de welpen was hierin het fanatiekst en won daarom een echte wisselbeker en een cadeautje voor zichzelf.

Nog een weekje, dan gaan de explorers op zomerkamp en zij worden de week erop afgewisseld door de welpen en scouts. Daarna zit het scoutingjaar 2017-2018 er echt op. We zien jullie graag weer op zaterdag 1 september voor de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek.

=====
Er zijn zaterdag uit twee hoeken foto’s gemaakt. De foto’s van de tweede camera zijn nu ook toegevoegd. Enjoy!
=====

Terug Boven