Boek bestellen

Bij de bliksemboom

100 jaar Scouting in de Kruisbergse Bossen van Doetinchem

Boek bij de Bliksemboom

Productinformatie

Prijs:€14,95
Titel:Bij de Bliksemboom
Auteur:Gerben Zweers
Druk:1e druk
ISBN:978-90-484-3701-6

Samenvatting:

In 1916 ontstond de eerste padvindersgroep in Doetinchem, op initiatief van burgemeester De Groot van Embden. Deze groep werd de Dodogroep genoemd.

Na de oorlog zou de scouting in Doetinchem explosief groeien, waardoor de Dodogroep gesplitst werd in de Doedinkgroep en de Graaf Ottogroep. In dit boek wordt de geschiedenis van deze drie groepen verteld, hun groei en hun krimp met een fusie tot gevolg. Aan de hand van foto’s en logboekverslagen, van anekdotes en tekeningen wordt het verhaal verteld van honderden jongens die voor korte of langere tijd het spel van verkennen hebben geleerd in de Kruisbergse Bossen.

Bestel formulier

Vul onderstaand formulier in om het boek te bestellen.

Uw naam*:

Uw e-mail*:

Uw telefoonnummer*:

Aantal*:

Na het invullen van bovenstaand formulier zullen wij contact met u opnemen.


Let op: Wij reageren vanaf een "@graaf-ottogroep.nl" e-mailadres, deze worden niet door alle e-mail providers herkend. Hierdoor is het mogelijk dat onze mail in uw ongewenste mail terecht komt. Houdt daarom ook uw ongewenste mail in de gaten!


Heeft u nog vragen?

Het is mogelijk dat wat je zoekt niet op onze site staat, wij helpen je graag verder! Stuur dan een mailtje naar info@graaf-ottogroep.nl of vul het contactformulier in.