Wie zijn wij?

roothaan_23Scouting is een van de leukste dingen die je kunt doen in je vrije tijd.

Wij komen hier iedere zaterdag voor bij elkaar. We zorgen elke keer weer voor een gaaf programma: we doen bosspellen, lopen speurtochten met een GPS, maken een kampvuur (en natuurlijk roosteren we lekkere marshmallows en bakken er broodjes bij) en als je wat ouder bent leer je met hout en touw stevige bouwwerken te maken. We noemen dat pionieren. Wij maken ook regelmatig een hike: een avontuurlijke wandeltocht!
Samen met je groep leer je allerlei vaardigheden terwijl je speelt.

Bij Scouting hoort natuurlijk ook een kamp: soms doen we dit een weekend op ons eigen terrein, maar veel gaver is het natuurlijk bij een scoutingterrein in de omgeving van Doetinchem. In de zomer gaan we zelfs een hele week op kamp, we overnachten dan in tenten die we zelf opbouwen! Spannend!

Samen iets ondernemen vinden wij belangrijk. Daarom vieren we samen Sint Jorisdag (Scoutingfeestdag), Sinterklaas en Kerst en lopen de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek.

Vind jij dit ook gaaf?

Vraag dan aan je ouders of je een paar keer met ons mee mag doen. Zowel de kinderen als de leiding zorgen dat iedereen een geweldige middag heeft en met een prettig gevoel weer naar huis gaat.


Heeft u nog vragen?

Het is mogelijk dat wat je zoekt niet op onze site staat, wij helpen je graag verder! Stuur dan een mailtje naar info@graaf-ottogroep.nl of vul het contactformulier in.